Covid-19

 

Maandag 1 juni 2020 (2e Pinksterdag) openen wij weer de deuren van ons restaurant en terras. Uiteraard doen wij dit met inachtneming van de richtlijnen van het RIVM/de overheid en KHN. Dit gaat gepaard met een aantal beperkingen: een ruimere opstelling met 1,5 meter afstand tussen de tafels, een beperkt aantal gasten, meerdere mogelijkheden voor het desinfecteren van de handen en aangegeven looproutes.

Wij vragen uw aandacht voor de volgende voorwaarden:

 1. Reserveren van een tafel is wenselijk, dit kan telefonisch via (0315) 242841, aan de deur of reserveer online via onze website (klik hier)
 2. Voor een plekje op ons terras is reserveren wenselijk, plaatsnemen op het terras zal op aanwijzing van onze medewerkers plaatsvinden. 
 3. Iedereen moet aan een tafel zitten en 1,5 meter afstand tot elkaar houden m.u.v. tweetallen en mensen uit hetzelfde huishouden.
 4. Wilt u bij binnenkomst wachten bij de ingang op één van onze medewerkers? Wij zullen u dan (naast de verplichte gezondheidscheck) vragen uw handen te desinfecteren en u naar uw gereserveerde tafel begeleiden.
 5. Tijdens uw (online) reservering proberen we zoveel mogelijk rekening te houden met uw wensen. Het reserveren voor een specifieke plek in ons restaurant of terras zal, gezien de beperkte beschikbaarheid niet altijd gegarandeerd kunnen worden.
 6. Houdt u aan het aantal opgegeven gasten van uw reservering en kom op de afgesproken (gereserveerde) tijd i.v.m. het check gesprekje etc.
 7. Blijf thuis als u of één van de andere gasten/huisgenoten last heeft van klachten (hoesten, neusverkoudheid, koorts en/of keelpijn). U kunt te allen tijde annuleren.
 8. U bent verplicht de aanwijzingen van onze medewerkers op te volgen.

De maatregelen met betrekking tot de bestrijding van COVID-19 volgen elkaar snel op. Onze openingstijden en procedures zijn afhankelijk van de richtlijnen van het RIVM/de overheid. Houd onze website in de gaten voor eventuele wijzigingen.

 • Loungebar de Molen
 • De Ploeg Bowling & Sportcafé
 • Café 't Veertje